Güneş Mah. 87001 Cad. No:185/A Şahinbey/Gaziantep
Çalışma Saatleri Pzt- Pzr: 8:00-19:00

Gaziantep ili Şehitkamil ilçesi ve çevresinde Karot ile beton kesme ve delme hizmeti veren pek çok firma bulunmaktadır. Piyasada firmalar dışında kişisel olarak ta bu işi yapan pek kişi bulunmaktadır. Karot ile beton kesme ve delme işleminin profesyonel kişiler ve firmalar tarafından yapılması gerektiğini unutmayınız. Bu işlemler tehlikelidir ve yanlış uygulamalar yapıldığında geri dönüşü olmayan zararlar ortaya çıkabilir. Profesyonel bir firma ile çalışmanız aklınızdaki soruları minimuma indirecek ve karot işlem talepleriniz en kısa sürede çözüme ulaştırılabilecektir.

Yılmazlar Karot ve Beton Delme Kesme olarak özellikle Gaziantep ili ve çevresindeki tüm beton delme ve kesme işlemleriniz için hizmet vermekteyiz. Profesyonel kadromuz, kaliteli ekipmanlarımız ile her türlü beton kesme ve delme işlemlerini optimum sürelerde gerçekleştirip size teslim ediyoruz.

Karot beton kesme ve karot beton delme işlemleri için bize ulaşabilirsiniz.

Güneş Mah. 87001 Cad. No:185/A
Pzt - Cmt: 08:00-19:00
info@cicekkarot.com

SUBCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Sed dignissim interdum rhoncus. Nam egestas porttitor gravida. Aliquam varius eget velit vel malesuada. Nulla quis nisi semper, venenatis dui eu, posuere ligula.

Copyright © 2023 Çiçek Karot Beton Delme Kesme. Tüm Hakları Saklıdır.